Blaga despre Ponta şi Antonescu: Îi leagă ciolanul. Câinele nu pleacă de la abator

Postat la 19 septembrie 2013 34 afişări

Preşedintele PDL Vasile Blaga a declarat, joi, că liderii USL Victor Ponta şi Crin Antonescu vor rămâne împreună întrucât "îi leagă ciolanul", iar "câinele nu pleacă de la abator", el spunând că cei doi vor trebui "să plătească" deopotrivă pentru "toate promisiunile neonorate din campanie".

Blaga despre Ponta şi Antonescu: Îi leagă ciolanul. Câinele nu pleacă de la abator

 Liderul democrat-liberal Vasile Blaga s-a declarat, convins, joi, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu, că cei doi copreşedinţi ai USL Victor Ponta şi Crin Antonescu vor rămâne împreună, pe ambii legându-i "ciolanul".

"Câinele nu pleacă de la abator. Ciolanul îi leagă, îi leagă funcţii cu nemiluita în deconcentrate, şi eu mă rog să-i ţină Dumnezeu împreună, pentru că împreună vor trebui să plătească pentru toate promisiunile neonorate din campanie", afirmă Vasile Blaga.

Preşedintele PDL afirmă că USL a promis în campania electorală un milion de locuri de muncă, dar nu a reuşit să le menţină nici pe cele pe care le-a moştenit de la fosta guvernare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-despre-ponta-si-antonescu-ii-leaga-ciolanul-cainele-nu-pleaca-de-la-abator-11360219
11360219
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.