Şoferi, scoateţi telefoanele: Aplicaţia prin care poate fi verificat care este cel mai mic preţ al combustibilului din zonă

Postat la 01 iulie 2019 233 afişări

Consiliul concurenţei a lansat platforma online unde utilizatorii au posibilitatea să verifice preţul carburanţilor pe o rută aleasă sau în jurul unei locaţii alese. Platforma indică preţuri pentru beninză standard, benzină premium, motorină standard şi premium, Gaz Petrol Lichefiat (GPL), dar şi staţiile de încărcare directă.

Şoferi, scoateţi telefoanele: Aplicaţia prin care poate fi verificat care este cel mai mic preţ al combustibilului din zonă

„E un prim pas dintr-un proiect care are două etape. Este un proiect care ne-a luat un an de zile, cu fonduri bugetare destul de reduse şi o cooperare foarte bună a companiilor. Scopul este să creăm o facilitate pentru conducătorii auto să identifice acele staţii de benzină din proximitatea lor sau pe traseul ales, care le oferă preţul cel mai mic. Timpul de actualizare a preţurilor este foarte scurt, de câteva minute”,a  declarat Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, în cadrul evenimentului de lansare a platformei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pret,
aplicatie,
combustibili,
scoatere,
soferi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.