Situaţia pe judeţe. Bucureştiul NU mai este pe primul loc în topul infectărilor. Două judeţe în care au explodat cazurile de coronavirus în ultimele 24 de ore

Postat la 06 noiembrie 2020 4234 afişări

Situaţia pe judeţe. Bucureştiul NU mai este pe primul loc în topul infectărilor. Două judeţe în care au explodat cazurile de coronavirus în ultimele 24 de ore

În judeţele Cluj şi Timiş s-au înregistrat cele mai multe cazuri noi, 722, respectiv 665.

Capitala a raportat 629 de noi infectări. Până astăzi, 6 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 287.062 de cazuri de coronavirus.

Până astăzi, 6 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 287.062 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).

195.971 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi.

În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 10.260 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

COVID 19: Judeţele cu cele mai multe cazuri de coronavirus

 Cluj - 722 de cazuri noi de coronavirus

 Timiş - 665 de cazuri noi de coronavirus

 Mun. Bucureşti - 629 de cazuri noi de coronavirus

 Sibiu - 416 de cazuri noi de coronavirus

 Braşov - 412 de cazuri noi de coronavirus

CORONAVIRUS: Siţuaţia completă. Bilanţ pe judeţe

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
infectare,
explozie,
primul loc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.