Siria: Armata deţine controlul "total" asupra fiefului rebel de la Qousseir. Rebelii confirmă pierderea oraşului

Postat la 05 iunie 2013 46 afişări

Armata siriană deţine controlul "total" asupra oraşului Qousseir, un fief al rebelilor de peste un an, a anunţat miercuri presa oficială siriană şi postul de televiziune al mişcării şiite libaneze Hezbollah, care luptă în Siria alături de forţele regimului.

Siria: Armata deţine controlul "total" asupra fiefului rebel de la Qousseir. Rebelii confirmă pierderea oraşului

 În urma unei ofensive de aproximativ trei săptămâni, "armata a restabilit securitatea în întregul oraş Qousseir", a anunţat agenţia oficială Sana.

"Armata arabă siriană deţine controlul total asupra regiunii Qousseir, în provincia Homs, după ce a ucis un mare număr de terorişti (rebeli, potrivit terminologiei regimului) şi a capturat alţii", a anunţat şi postul oficial Al-Ikhbariya.

"Oraşul Qousseir a fost golit integral de persoane înarmate (rebeli) în urma avansării armatei", a anunţat, de asemenea, Al Manar, postul de televiziune al Hezbollah, care are un corespondent la faţa locului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/siria-armata-detine-controlul-total-asupra-fiefului-rebel-de-la-qousseir-rebelii-confirma-pierderea-orasului-10928664
10928664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.