Sindicaliştii cer DEMITEREA ministrului Muncii şi medierea de către preşedinte a conflictului

Postat la 01 noiembrie 2017 89 afişări

CNS "Cartel Alfa" cere demiterea de urgenţă a ministrului Muncii, pe care îl acuză de dezinformare şi minciună, şi medierea de către preşedintele României a conflictului social între Guvern şi partidele de guvernământ, pe de o parte, şi partenerii sociali, pe de altă parte.

Sindicaliştii cer DEMITEREA ministrului Muncii şi medierea de către preşedinte a conflictului

Sindicaliştii transmit, prin intermediul unui comunicat de presă remis miercuri seară MEDIAFAX, că ministrul actual al Muncii nu este preocupat de piaţa muncii, nu înţelege legislaţia şi nici rolul şi semnificaţia poziţiei publice pe care o ocupă.

"Măsurile pe care le promovează acum, prin dezinformare şi minţind în toate datele pe care le prezintă public, prin dezinteresul pe care îl are faţă de lucrătorii din sectorul economic, prin gândirea feudală faţă de lucrători (oricum angajatorul face ce vrea în România cu lucrătorul) sunt împotriva lucrătorilor şi vor avea consecinţe grave, greu de estimat în amploarea lor, atât în plan social, dar şi economic. Ministrul Muncii a elaborat una dintre cele mai proaste legi a salarizării publice care, nu numai că nu rezolvă problema inechităţii şi dezechilibrului în interiorul sistemului bugetar, ci o adânceşte", se arată într-un comunicat de presă al Confederaţiei Naţionale Sindicale "Cartel Alfa", remis MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.