Un şofer s-a dus la Poliţie să-şi ia o amendă, dar a avut o surpriză de proporţii

Postat la 31 octombrie 2017 1305 afişări

Un şofer care şi-a parcat ilegal autoturismul a avut parte de o „surpriză” de la Poliţia Locală. Omul s-a dus la sediul instituţiei să-şi ridice procesul verbal, dar a parcat pe spaţiul verde, blocând accesul pietonilor, aşa că s-a mai ales cu o amendă.

Un şofer s-a dus la Poliţie să-şi ia o amendă, dar a avut o surpriză de proporţii

S-a întâmplat zilele trecute. Bărbatul şi-a parcat maşina pe str. Aurel Cândea, pe unul dintre locurile destinate Consulatului Regatului Ţărilor de Jos. S-a dus la sediul Poliţiei Locale să-şi ridice procesul verbal, dar a parcat şi acolo ilegal.

„Un cetăţean din Dolj a fost sancţionat de poliţiştii locali deoarece a staţionat cu autoturismul pe str. Aurel Cândea, pe unul dintre locurile destinate Consulatului Regatului Ţărilor de Jos. Sosit pe str. Avram Imbroane, la sediul Poliţiei Locale pentru a-şi ridica procesul verbal în valoare de 580 de lei şi trei puncte penalizare la permis, cel în cauză şi-a parcat maşina pe o zonă cu destinaţia spaţiu verde din apropiere, unde, din cauza vremii, locaţia era plină de noroi, blocând şi trotuarul, iar cei care treceau au fost nevoiţi să circule fie prin balta formată, fie pe carosabil”, transmit reprezentanţii Poliţiei Locale.

Şoferul s-a mai ales cu o amendă, de data aceasta de 725 de lei şi alte trei puncte penalizare la permis, conform OUG 195/2002.

Oamenii legii susţin că au dat mii de amenzi în acest an conducătorilor auto care au parcat ilegal în Timişoara. În total au fost aplicate 3.105 sancţiuni contravenţionale cu valoare între 500 şi 1.000 de lei celor care au parcat pe locurile rezervate pentru diferite activităţi sau pe căile de acces ori pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi. Conform OUG 195/2002 amenzile sunt cuprinse între 435 şi 580 de lei şi trei puncte penalizare la permis, scrie tion.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.