Simona Halep, eliminată în optimi de finală la Roma, la dublu

Autor: Traian Terzian Postat la 14 mai 2015 59 afişări

Perechea Simona Halep/Francesca Schiavone (România/Italia) a ratat, joi, calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 2.183.600 de dolari, informează site-ul oficial al competiţiei.

Halep şi Schiavone, care au primit un wild-card pentru proba de dublu, au fost învinse, în optimile de finală, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 11 minute, de cuplul rus Alla Kudriavţeva/Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul 8.

Pentru performanţa reuşită la Roma, Simona Halep şi Francesca Schiavone vor primi 105 puncte în clasamentul de dublu şi un cec în valoare de 7.280 de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
HALEP,
ROMA
/actualitate/simona-halep-eliminata-in-optimi-de-finala-la-roma-la-dublu-14266028
14266028
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.