Cum să îţi transformi pasiunea într-o afacere profitabilă

Postat la 21 ianuarie 2016 845 afişări

Londonezul Michael Zee, 30 de ani, obişnuia să prepare micul dejun în fiecare dimineaţă pentru iubitul său. Mândru de preparatele sale, Zee a început să fotografieze mâncarea preparată şi să împărtăşească fotografiile pe Instagram. Trei ani mai târziu, această activitate s-a transformat într-o carieră. Contul de Instagram al acestuia, Symmetry Breakfast, are în prezent peste 500.000 de fani, informează Daily Mail.

"Obişnuiesc să mă trezesc devreme şi pregătesc micul dejun pentru amândoi", spune el. Prima fotografie publicată de aceasta a fost bine primită de prietenii acestuia, iar Zee, încurajat, a început să posteze fotografii în fiecare dimineaţă. Odată cu creşterea numărului de fani a început să crească şi presiunea de a crea ceva nou în fiecare dimineaţă. "La început cheltuiam undeva între 70 şi 100 de lire în fiecare săptămână pe ingrediente. Mă trezeam la 4 dimineaţa în unele zile pentru a pregăti ceva elaborat, să nu-mi dezamăgesc fanii", a spus el.

În primi doi ani, Michael nu a câştigat niciun ban din asta şi lucra în continuare la muzeul Victoria&Albert. Însă în octombrie anul trecut a semnat un contract de editare cu editura Transworld, în urma căruia a primit mai mulţi bani decât făcea într-un an la slujba de la muzeu.

Cartea sa "SymmetryBreakfast: Cook-Love-Share" este programată să fie lansată în august 2016 şi va conţine 80 de reţete pentru micul dejun.

"Cartea ar putea fi un bestseller sau s-ar putea să fie un eşec. Îmi pun sufletul în această carte şi sper că oamenii să aprecieze asta", a mai spus el. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-sa-iti-transformi-pasiunea-intr-o-afacere-profitabila-14973865
14973865
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.