Sesizarea MEDIAFAX pe protocolul SRI-Parchet, dezbătută miercuri de comisia de abuzuri a Senatului

Postat la 03 aprilie 2018 42 afişări

Senatorul PNL, Costel Şoptică, preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii, a declarat că a primit sesizarea formulată de MEDIAFAX SA cu privire la protocolul SRI-Parchet şi că va fi dezbătută miercuri de comisie.

Sesizarea MEDIAFAX pe protocolul SRI-Parchet, dezbătută miercuri de comisia de abuzuri a Senatului

"Da, am primit sesizarea şi v-a fi discutată în şedinţa de mâine a Comisiei", a afirmat, pentru MEDIAFAX, senatorul PNL, Costel Şoptica.

Şi senatorul PNL, Marius Nicoară, şef al Comisiei pentru Drepturile Omului a confirmat pentru agenţia de presă primirea prin fax a sesizării, adăugând că au fost făcute copii care vor fi distribuite colegilor din Comisie pentru a putea studia textul şi a putea formula opinii. Dezbaterea propriu-zisă a sesizării urmează să aibă loc săptămâna viitoare, după sărbătorile de Paşte, când este posibil ca forul legislativ să se întrunească în şedinţa marţi dimineaţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.