Cum arată acum prima femeie care a prezentat un jurnal de ştiri sportive la o televiziune comercială din România

Postat la 02 aprilie 2018 1445 afişări

Prezentă la Gala premiilor Radar de media, acutala prezentatoare de la TVR 2 a uimit atât prin noul ei look, cât şi prin stilul vestimentar.

Cum arată acum prima femeie care a prezentat un jurnal de ştiri sportive la o televiziune comercială din România

Dacă în cei 20 de ani petrecuţi la ProTV obişnuia să apară la televizor tunsă scurt, Raluca şi-a schimbat acum culoarea părului. Tunsoarea asimetrică şi coafura cu "ţepi" au dispărut, iar din brunetă s-a transformat într-o roşcată cu bucle şi ochelari de vedere.

 

 

Raluca Arvat a plecat de la ProTV în 2016, după 20 de ani petrecuţi la televiziunea din Pache Protopopescu, iar în acest moment prezintă principalul jurnal de ştiri de la TVR 2. În urmă cu trei ani, ştirista a luat o pauză pentru a da naştere primului eu copil.

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.