Marele DEFECT care o împiedică pe Simona să câştige un Grand Slam, dezvăluit de o legendă a tenisului

Postat la 02 aprilie 2018 256 afişări

Simona Halep (1 WTA) a primit sfaturi preţioase din partea Martinei Navratilova, deţinătoare a 18 titluri de Mare Şlem. Campioana din Cehia e cu ochii pe românca de 26 de ani şi şi-a spus părerea legată de aspectele pe care Simona ar trebui să le îmbunătăţească pentru a fi mai bună de la meci la meci.

Marele DEFECT care o împiedică pe Simona să câştige un Grand Slam, dezvăluit de o legendă a tenisului

Navratilova spune că jocul actualului lider mondial este deja foarte solid, însă acesta poate fi completat cu o nouă armă. "Ador să mă uit la meciurile ei. Are o mişcare atât de bună pe teren. Îmi place jocul ei de picioare şi cum îşi pregăteşte loviturile. Cred că trebuie să fie mai agresivă. Trebuie să îşi îmbunătăţească şi serviciul, pentru a deveni o nouă armă."

Citeste continuarea pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.