Senator USR: Primarul faliment loveşte iar. Taxa Firea nu rezolvă poluarea şi traficul infernal

Postat la 14 august 2019 60 afişări

Senatorul USR Mihai Goţiu a scris, miercuri, pe Facebook, că soluţia găsită de primarul Gabriela Firea pentru introducerea unei viniete în Capitală, pentru reducerea poluării în Bucureşti ar fi bună dacă ar exista şi investiţii prealabile.

Senator USR: Primarul faliment loveşte iar. Taxa Firea nu rezolvă poluarea şi traficul infernal

”Asta se întâmplă, când România şi marile ei oraşe sunt guvernate de incompetenţi şi impostori. D-na primar faliment Gabriela Firea, ne-a anunţat, de dimineaţă, că a găsit <<soluţia>> pentru reducerea poluării în Bucureşti: taxă (vinietă) pentru maşinile care nu sunt înmatriculate în Bucureşti, pe motiv că o asemenea măsură există şi în alte oraşe din lume. Da, adevărat, există aşa ceva în alte oraşe, dar astfel de decizii sunt complementare altor măsuri şi investiţii prealabile”, a scris, miercuri, pe Facebook, senatorul USR Mihai Goţiu.

Goţiu a prezentat o serie de măsuri pentru reducerea traficului în Bucureşti.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
poluare,
primar,
senator,
usr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.