Cine este tânăra care vinde, în fiecare an, milioane de sticle de vin românilor

Autor: Alina-Elena Vasiliu Postat la 14 august 2019 931 afişări

Cine este tânăra care vinde, în fiecare an, milioane de sticle de vin românilor

Maria Necşulescu a crescut, alături de sora sa, Ana Necşulescu, odată cu producătorul de vinuri din Alba, lansat de bunicul şi tatăl lor.

Jidvei vinde anual peste 14 milioane de sticle de vin, are 2.500 de hectare de viţă-de-vie şi crame situate în Jidvei, Tăuni, Blaj şi Bălcaciu. Maria Necşulescu a absolvit Facultatea de Matematică şi Management din cadrul University College of London şi a devenit în anul 2014 director general adjunct al Jidvei, iar de anul acesta coordonează şi departamentul naţional de vânzări al companiei.

„În ce priveşte viitorul afacerii, atât Maria, cât şi Ana îl privesc ca fiind unul de familie. Pe de o parte, este vorba despre a duce mai departe o construcţie ale cărei baze au fost puse de bunicul lor, Liviu Necşulescu, împreună cu tatăl lor, Claudiu Necşulescu, preşedinte al grupului Jidvei. Pe de altă parte, este vorba despre o abordare mai amplă, generoasă, întrucât Jidvei este mai mult decât un business de familie, Jidvei este o mare familie în rândurile căreia se numără nu doar cei peste 1.000 de angajaţi, dar şi toţi cei care iubesc vinurile Jidvei”, spuneau reprezentanţii companiei într-un interviu acordat anterior revistei Business MAGAZIN. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.