Semnul rutier care îi pune adesea în dificultate chiar şi pe cei mai experimentaţi şoferi. Un instructor dezvăluie semnificaţia pe care oamenii „n-o ştiu niciodată”

Postat la 13 februarie 2023 164 afişări

Semnul rutier care îi pune adesea în dificultate chiar şi pe cei mai experimentaţi şoferi. Un instructor dezvăluie semnificaţia pe care oamenii „n-o ştiu niciodată”

Annie Winterburn, din Cheshire, este fondatoarea şcolii de şoferi Spot On Driving School.

Vedeta TikTok a explicat recent ce înseamnă de fapt un semn comun.

Instructorul auto dezvăluie semnul rutier comun pe care oamenii „nu-i ştiu niciodată” semnificaţia.

Un instructor de conducere a dezvăluit cât de uşor este să fii surprins de un semn rutier comun despre care oamenii „nu-i ştiu niciodată” semnificaţia. Annie Winterburn, din Cheshire, este fondatoarea Spot On Driving School şi se mândreşte cu peste 825.000 de urmăritori pe contul ei TikTok Theory Test Practice.

Vedeta de pe reţelele de socializare a devenit virală atunci când a pus la punct un anumit semn rutier despre care spune că îi pune adesea în dificultate chiar şi pe cei mai experimentaţi şoferi. Filmându-se în faţa unui exemplu din apropiere, Annie a explicat: „Am fost rugată să explic semne ca acesta”.

Pe lângă un „P” majusculă evidenţiat în albastru, semnul spune: „Luni – Sâmbătă. 8am – 6pm. 1 oră. Nu te poţi întoarce în mai puţin de 1 oră. Acest semn spune că, între luni şi sâmbătă, poţi parca între orele 8 dimineaţa şi 6 seara, dar numai pentru o oră”.

Subliniind modul în care îi surprinde pe oameni, ea a continuat: „Interzis întoarcerea în decurs de o oră. Asta înseamnă pur şi simplu că nu ai voie să ieşi din locul de parcare, să conduci în jurul blocului şi să te întorci direct în acel loc de parcare. Ei bine, oricum, nu pentru o oră”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvaluiri,
oameni,
rutier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.