Şeful Nokia este cotat la casele de pariuri cu cele mai mari şanse să devină CEO Microsoft

Postat la 29 august 2013 70 afişări

Directorul general al Nokia, Stephen Elop, este cotat la casele de pariuri cu cele mai bune şanse să preia conducerea Microsoft, al cărui CEO, Steve Ballmer, şi-a anunţat recent demisia în termen de 12 luni.

Şeful Nokia este cotat la casele de pariuri cu cele mai mari şanse să devină CEO Microsoft

 Elop, fost executiv în cadrul Microsoft, are o cotă de 5 la 1 să îl înlocuiască pe Ballmer, potrivit casei de pariuri Ladbrokes, din Marea Britanie, transmite Bloomberg.

Cele mai mici şanse sunt atribuite directorului general al Apple, Tim Cook, cu o cotă de 100 la 1.

Sub conducerea lui Elop, Nokia a renunţat la sistemele de operare Symbian şi MeeGo în favoarea Windows Phone, dezvoltat de Microsoft, şi a lansat gama de smartphone-uri Lumia, pentru a se impune pe o piaţă dominată autoritar de Apple şi cuplul Google - Samsung.

Directorul general al Microsoft, Steve Ballmer, un apropiat al lui Bill Gates, a anunţat săptămâna trecută că se va retrage peste 12 luni, după 14 ani în funcţia de CEO şi aproximativ 30 de ani în cadrul companiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/seful-nokia-este-cotat-la-casele-de-pariuri-cu-cele-mai-mari-sanse-sa-devina-ceo-microsoft-11280056
11280056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.