Şefa Yahoo l-a demis pe directorul operaţional al companiei, din cauza divergenţelor de opinie

Postat la 16 ianuarie 2014 64 afişări

Directorul general al Yahoo, Marissa Mayer, l-a demis pe directorul operaţional Henrique de Castro, aflat în funcţie de 14 luni, dezamăgită de rezultatele eforturilor sale de stimulare a creşterii, au declarat joi surse apropiate situaţiei.

Şefa Yahoo l-a demis pe directorul operaţional al companiei, din cauza divergenţelor de opinie

 Într-un memo adresat angajaţilor, Mayer a spus că a luat decizia că directorul operaţional trebuie să plece, potrivit uneia dintre surse, citată de Bloomberg.

Altă persoană a arătat că au existat fricţiuni între cei doi cel puţin în ultimele şase luni.

Mayer, la conducerea Yahoo din iulie 2012, a lucrat la reinventarea companiei prin modernizarea produselor şi adăugarea de conţinut, pentru a concura mai eficient Google şi Facebook, în privinţa numărului de utilizatori şi a publicităţii.

Produsele noi, reproiectarea serviciului de e-mail şi o campanie de investiţii în startup-uri şi ingineri nu au generat însă şi creştere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sefa-yahoo-l-a-demis-pe-directorul-operational-al-companiei-din-cauza-divergentelor-de-opinie-11914400
11914400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.