Carrefour a obţinut în instanţă suspendarea procedurii de intrare în insolvenţă

Postat la 16 ianuarie 2014 68 afişări

Reţeaua de retail Carrefour a obţinut, joi, în instanţă suspendarea procedurii de intrare în insolvenţă, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate companiei, după ce în decembrie Tribunalul Bucureşti aprobase cererea unui furnizor care avea de recuperat de la retailer o datorie de 180.000 euro.

Carrefour a obţinut în instanţă suspendarea procedurii de intrare în insolvenţă

 Procedura de insolvenţă a fost cerută de compania GSL Logistic, un distribuitor de scutece şi accesorii pentru copii si adulţi din Bucureşti, care, potrivit unor surse citate de ZF, avea de încasat de la Carrefour România datorii în valoare de circa 800.000 de lei.

La cererea avocaţilor, Carrefour a achitat datoria şi a cerut suspendarea hotărârii de intrare în insolvenţă.

"Carrefour Romania SA consideră ca această hotărîre este netemeinică, întrucât situaţia financiară a Carrîefour Romania SA este extrem de solidă, iar pretinsa creanţă a societăţii comerciale care a declanşat această procedură judiciară a fost deja achitată, cererea sa fiind lipsită de obiect. Avocaţii noştri au fost mandataţi să iniţieze toate demersurile legale care se impun pentru atacarea acestei hotărâri care încă nu a fost comunicată oficial societăţii noastre. Informăm pe această cale toţi partenerii noştri (furnizori, clienţi, consumatori) că activitatea Carrefour Romania SA se desfăşoară în condiţii normale, societatea urmând a-şi respecta toate obligaţiile, potrivit contractelor încheiate", porivit unui comunicat al Carrefour România transmis la finele anului trecut.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-a-obtinut-in-instanta-suspendarea-procedurii-de-intrare-in-insolventa-11913287
11913287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.