Ponta către Şova: În aprilie trebuie să ne urcăm pe buldozer şi să înceapă lucrările la autostrada Comarnic-Braşov

Postat la 15 ianuarie 2014 72 afişări

Premierul Victor Ponta i-a transmis ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova, că, în aprilie, trebuie "să se urce pe excavator sau pe buldozer" pentru a începe lucrările la autostrada Comarnic-Braşov, precizând că, joi, se va întâlni cu constructorii care au câştigat licitaţia

Ponta către Şova: În aprilie trebuie să ne urcăm pe buldozer şi să înceapă lucrările la autostrada Comarnic-Braşov

 "Mâine, avem întâlnirea cu câştigătorii procedurii privind Comarnic-Braşov şi sper ca în aprilie să ne urcăm pe excavator, pe buldozer, pe ce-o fi, domnul Şova, nu ştiu, numai să-i dăm drumul odată, dar e important să finalizăm acest proiect", i-a spus Ponta ministrului, în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Premierul a precizat că transmite această informaţie tuturor bucureştenilor care se gândesc la "coşmarul de pe DN1".

Consorţiul Vinci (Franţa) - Strabag (Austria) - Aktor (Grecia) a câştigat, la finele anului trecut, licitaţia pentru construcţia în concesiune a tronsonului de autostradă Comarnic-Braşov, cu o lungime de 58 de kilometri.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că licitaţia pentru construcţia autostrăzii Comarnic-Braşov nu a fost contestată, iar la jumătatea lunii februarie consorţiul câştigător va prezenta, "în principiu", graficul de execuţie şi punctele în care vor fi organizate şantiere.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-catre-sova-in-aprilie-trebuie-sa-ne-urcam-pe-buldozer-si-sa-inceapa-lucrarile-la-autostrada-comarnic-brasov-11907742
11907742
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.