LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Secretarul american de Stat: Au fost folosite arme chimice în Siria. Este de necontestat. Ce am văzut şochează conştiinţa mondială

Postat la 27 august 2013 37 afişări

Secretarul american de Stat, John Kerry, a afirmat luni că în Siria au fost folosite arme chimice, săptămâna trecută, considerând că aceasta este o "indecenţă morală" pentru care responsabilii trebuie să răspundă.

Secretarul american de Stat: Au fost folosite arme chimice în Siria. Este de necontestat. Ce am văzut şochează conştiinţa mondială

 "Arme chimice au fost folosite în Siria", a declarat Kerry presei, într-o intervenţie la Washington, "este de necontestat".

"Ceea ce am văzut săptămâna trecută în Siria şochează conştiinţa mondială. Aceasta sfidează orice cod de moralitate. Masacrul orbesc al civililor, uciderea femeilor şi copiilor şi trecătorilor nevinovaţi cu arme chimice este o indecenţă morală", a declarat şeful diplomaţiei americane.

"Preşedintele (american Barack) Obama crede că cei care au recurs la armele cele mai atroce împotriva persoanelor celor mai vulnerabile de pe planetă trebuie să dea socoteală", a adăugat Kerry, într-o declaraţie solemnă.

"Nimic nu este mai grav astăzi şi nimic nu este mai urmărit" ca utilizarea armelor chimice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/secretarul-american-de-stat-au-fost-folosite-arme-chimice-in-siria-este-de-necontestat-ce-am-vazut-socheaza-constiinta-mondiala-11274337
11274337
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.