Se repetă situaţia din Suceava! Medici militari au fost trimişi să preia conducerea unui alt spital judeţean

Postat la 08 aprilie 2020 495 afişări

Se repetă situaţia din Suceava! Medici militari au fost trimişi să preia conducerea unui alt spital judeţean

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, că la conducerea spitalului din Deva a fost pusă conducere militară, la fel ca şi la conducerea Spitalului din Suceava.

Nelu Tătaru, a anunţat, miercuri, că toate cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Deva vor fi testate pentru coronavirus, urmând ca apoi să stea în hoteluri şi să nu se mai întoarcă acasă până la aflarea rezultatului.

Nalu Tătaru a vizitat astăzi spitalul din Deva.

Maanagerul şi directorul medical al Spitalului Judeţean de aici au demisionat marţi, în condiţiile în care în spital erau internaţi 99 bolnavi de COVID-19, iar sindicatul medicilor a acuzat conducerea de „abuzuri” în gestionarea activităţii şi a programului de lucru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conducere,
spital,
medici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.