Şcoala de Stewardese de la Cluj, actualmente UniversiFLY, schimbă strategia companiilor de aviaţie europene

Postat la 20 ianuarie 2016 747 afişări

Şcoala de Stewardese de la Cluj, actualmente  UniversiFLY, schimbă strategia companiilor de aviaţie europene

Proiectul însoţeşte-ne la bordul carierei, prin care s-a înfiinţat Şcoala de Stewardese de la Cluj, s-a finalizat cu succes în luna decembrie 2015. Acest proiect va continua sub noua denumire UniversiFLY – EASA Flight Attendant School, care oferă şanse de instruire şi angajare tuturor celor care doresc “să fie la înălţime”.

Peste un sfert din absolventele noastre au contracte de muncă de însoţitori de bord şi zilnic semnăm noi recomandări pentru tinerele care sunt admise la angajare la diferite companii de aviaţie.

Numărul mare de însoţitori de bord cu atestat recunoscut în U.E., absolvenţi ai UniversiFLY, a generat, la începutul acestui an, un număr foarte mare de evenimente de selecţie în vederea angajării, organizate în România de către companii de aviaţie, la Bucureşti, Iaşi şi Cluj Napoca.

Astfel, numai în cursul lunii ianuarie 2016, au anunţat asemenea evenimente companiile de aviaţie BLUE AIR, WIZZ AIR, RYANAIR (Irlanda), PRIMERA (Islanda), ETIHAD AIRWAYS, QATAR, EMIRATES.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/scoala-de-stewardese-de-la-cluj-actualmente-universifly-schimba-strategia-companiilor-de-aviatie-europene-14972668
14972668
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.