Vânzările Miele România au crescut cu aproape 65% în 2015

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 20 ianuarie 2016 266 afişări

Miele a înregistrat o creştere a vânzărilor de 64% pe piaţa din România, în 2015, comparativ cu 2014. Aceasta este cea mai mare creştere anuală a vânzărilor înregistrată de Miele în România.

Vânzările Miele România au crescut cu aproape 65% în 2015

În 2015, compania a realizat o cifră de afaceri de 15,6 milioane de lei, iar categoriile de produse cu cele mai bune vânzări au fost aspiratoarele, maşinile de spălat rufe şi uscătoarele.

Pe parcursul anului trecut, compania a încheiat o serie de noi parteneriate, a deschis două magazine exclusive şi a extins reţeaua de distribuţie în toată ţara.

Creşterea vânzărilor Miele România în 2015 a fost susţinută de implementarea planului de business pe care compania l-a început acum doi ani, odată cu relocarea showroom-ului din Otopeni în Piaţa Presei, Bucureşti.

La finalul anului trecut, Miele România avea o reţea de 30 parteneri şi 70 de magazine, care se înscriu în trei categorii: parteneri Miele exclusiv, în cadrul cărora sunt comercializate doar produsele brandului, reţele de magazine specializate în vânzările de mobilier de lux, dar şi reţele şi magazine independente de electro-IT.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor; maşini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL şi-a deschis porţile şi în România, una dintre principalele ţări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vanzarile-miele-romania-au-crescut-cu-aproape-65-in-2015-14972367
14972367
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.