Cum a reuşit o companie din Cluj-Napoca cu 90 de angajaţi să facă 88 mil. euro

Postat la 19 ianuarie 2016 1233 afişări

Cum a reuşit o companie din Cluj-Napoca cu 90 de angajaţi să facă 88 mil. euro

 Compania Punctual Comim­pex din Cluj-Napoca, o afacere în distribuţia de ţigări, cafea şi cartele telefonice, deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a avut anul trecut o cifră de afaceri de peste 397 mil. lei (aproximativ 88 mil. euro), mai mult cu 11% faţă de anul anterior, pe fondul majo­rării preţului la ţigări.

„Evoluţia pozitivă a afacerilor s-a datorat creşterii cu apro­ximativ 7% a preţului la ţigări, dar şi extinderii ariei de distri­bu­ţie într-un nou prin judeţ din nordul ţării, începând cu trimestrul al patrulea. A fost un an bun“, a declarat pentru ZF Transilvania Vasile Mureşan, administratorul companiei Punctual Comimpex.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
companie,
angajati,
reusita,
tigari,
afaceri,
pret
/actualitate/cum-a-reusit-o-companie-din-cluj-napoca-cu-90-de-angajati-sa-faca-88-mil-euro-14970242
14970242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.