PayU are un nou CEO la nivel global

Postat la 19 ianuarie 2016 88 afişări

PayU are un nou CEO la nivel global

PayU, unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de servicii de plată, a anunţat astăzi numirea lui Laurent Le Moal în poziţia de CEO la nivel global.

PayU are operaţiuni în 16 ţări şi este parte a grupului Naspers, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de servicii Internet şi media din lume. În calitate de CEO PayU, Le Moal se alătură echipei de management a Naspers pentru a conduce toate operaţiunile legate de plăţi şi va fi în directa subordine a CEO-ului Naspers, Bob Van Dijk.

Le Moal vine cu o experienţă largă în domeniul plăţilor digitale şi a pieţelor emergente. Le Moal a lucrat 11 ani în PayPal, ajungând în poziţia de vicepreşedinte pentru Europa Continentală, Rusia, Orientul Mijlociu şi Africa,reuşind să crească business-ul de plăţi în zone geografice foarte diverse.

De acum înainte la conducerea PayU, Laurent Le Moal va coordona întreaga strategie şi dezvoltarea companiei la nivel internaţional, construind pe o bază solidă pe care organizaţia o are în pieţe cu creştere rapidă. Totodată, Le Moal va conduce PayU în direcţia dezvoltării de soluţii de plată ce vor veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor şi magazinelor online deopotrivă.

Bob van Dijk, CEO al Naspers Group, spune: “Experienţa impresionantă pe care Laurent o are atât în mediul antreprenorial, cât şi în dezvoltarea companiilor, conducând echipe multiple în pieţe atât de diverse este o potrivire perfectă pentru Naspers şi PayU. Modul în care el înţelege piaţa plăţilor digitale în ţări cu un potenţial de creştere pe termen lung este un câştig deosebit pentru echipa PayU şi suntem încântaţi să îl avem alături în cadrul grupului Naspers”.

Laurent Le Moal, CEO al PayU, declară:“ Am fost întotdeauna impresionat de echipaPayU şi de realizările sale în sectorul plăţilor digitale, de modul cum a abordat oportunităţile şi cum a făcut faţă provocărilor atât local, cât şi global. Abia aştept să lucrez cu echipa pentru a continua poziţionarea PayU ca leader al industriei în cât mai multe pieţe din lume”.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/payu-are-un-nou-ceo-la-nivel-global-14969636
14969636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.