Schimbări în conducerea Electroargeş SA. Mike Campan, numit director general interimar

Autor: Andra Stroe Postat la 18 noiembrie 2020 98 afişări

Schimbări în conducerea Electroargeş SA. Mike Campan, numit director general interimar

Compania Electroargeş SA anunţă numirea în funcţia de director general interimar a lui Mike Campan, începând cu data de 13 noiembrie. Compania mai informează că acesta va deţine mandatul interimar pentru 6 luni, dar nu mai târziu de numirea unui nou director general. Până în acest moment, Mike Campan a deţinut funcţia de consilier de dezvoltare în cadrul Electroargeş.

Cu o experienţă de 21 de ani în roluri manageriale de top în industria auto şi electronică, în companii internaţionale de renume precum Fujikura, Euro Tyres Manufacturing, Solectron şi Flextronics, Mike Campan s-a alăturat companiei Electroargeş în octombrie 2020 în calitate de consilier de dezvoltare. Până la acel moment, Campan fusese timp de cinci ani Business Unit Director la divizia Fujikura din Europa şi Africa de Nord, având în subordine 6.400 de angajaţi şi mai multe fabrici din 8 ţări. Născut în Bucureşti, la 12 ani a emigrat cu familia în Statele Unite, unde a absolvit Inginerie Mecanică la Arizona State University. El deţine şi un MBA - Keller Graduate School of Management, Arizona.

Înfiinţată în anul 1971, compania Electroargeş este specializată în producţia de aparate electrocasnice, aparate de uz gospodăresc, aparate profesionale pentru dotări hoteliere şi industriale, unelte electrice portabile, dispozitive, scule şi truse de scule, vibratoare pentru compactat beton şi echipamente auto. În plus, în activitatea companiei se regăsesc şi întreţinerea şi reparatia pentru mai mult de 400 de matriţe ce constituie necesarul intern al întreprinderii, execuţie ştanţe şi SDV-uri atât pentru uzul propriu, cât şi pentru clienţi interni şi externi. De asemenea, Electroargeş a dezvoltat o serie de colaborări pentru execuţia de repere, subansamble şi produse, pentru mai multe companii din ţară şi străinătate. Din 1991, Electroargeş a devenit societate pe acţiuni, cu capital majoritar de stat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electroarges,
director general,
functie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.