Scandalul facturilor ia amploare. Ministrul Justiţiei cere intervenţia procurorului general

Autor: Andreea Tobias Postat la 13 ianuarie 2022 281 afişări

Ministrul Cătălin Predoiu îi cere procurorului general Gabriela Scutea să ia măsuri pentru a combate orice eventuală infracţiune legată de facturile umflate la energie.

Scandalul facturilor ia amploare. Ministrul Justiţiei cere intervenţia procurorului general

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a transmis, joi, procurorului general Gabriela Scutea, o adresă prin care a îndrumat Ministerul Public să ia măsurile necesare pentru a descoperi, preveni şi combate orice tip de activitate infracţională ce ar putea fi desfăşurată în contextul crizei energiei şi a fenomenului asociat de majorare a facturilor la energie.

Ministerul Justiţiei subliniază că se referă la înşelăciune, abuz în serviciu, concurenţă neloială sau grup infracţional organizat, care pot afecta drepturile oamenilor.

„Acest demers se adaugă îndrumărilor nr. 99940/28.11.2019 şi nr. 45318/10.06.2020 către Ministerul Public, prin care Ministrul Justiţiei a cerut combaterea eficientă a fenomenelor de crimă organizată, traficul de persoane, de droguri, infracţiunile cu violenţă, infracţiunile la regimul silvic”, transmite Cătălin Predoiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
predoiu,
scutea,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.