Scandal la Serviciul de Ambulanţă Timiş, după ce o angajată nevaccinată a refuzat testarea COVID: „Nu accept, este o discriminare, este un abuz”

Postat la 17 septembrie 2021 684 afişări

Scandal la Serviciul de Ambulanţă Timiş, după ce o angajată nevaccinată a refuzat testarea COVID: „Nu accept, este o discriminare, este un abuz”

A fost scandal în faţa Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Timiş, acolo unde o angajată nevaccinată a refuzat să se testeze anti-COVID-19, înainte de a intra în instituţie.

Femeia lucrează la Serviciul de Ambulanţă Timiş ca îngrijitoare şi, pentru că nu e vaccinată, conducerea instituţiei i-a cerut să se supună unei testări Covid. De sltfel, tot personalul nevaccinat de la Serviciul de Ambulanţă Timiş se supune acestei reguli.

„Atâta sunt de josnici. Am zis: plec frumos. Desfaceţi-mi contractul de muncă. Nu, atunci pleacă acum, te scoatem aşa fără, au chemat Jandarmeria să mă scoată, au tras de mine să mă scoată afară din unitate. Nu accept, este o discriminare, este un abuz. Sunt sănătoasă, nu am simptome, chiar nu vreau să mă supun acestui test. Ori te vaccinezi, ori te testezi, ori nemotivat. Pleci acasă nemotivat. Am spus nu accept niciuna. Eu am venit să lucrez, nu plec nemotivat, desfaceţi-mi contractul de muncă. Şi îmi spuneţi acolo motiv, pentru că nu mă testez”, a declarat Mirela Păun, îngrijitoarea de la SAJ Timiş, pentru Digi 24.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
abuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.