Scandal fără precedent la TAROM. Poliţia a reţinut trei angajaţi care furau din bagajele pasagerilor tot ce le plăcea

Autor: Andrei Dumitrescu Postat la 08 iulie 2014 595 afişări

Trei angajaţi ai Tarom au fost reţinuţi, luni, pe motiv că ar fi furat haine, încălţăminte, aparatură IT, cosmetice şi mâncare din bagajele depuse la Biroul Bagaje Pierdute, potrivit unor surse din Poliţie.

"La data de 7 iulie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti - Serviciul de Poliţie Transporturi Aeriene 'Henri Coandă' au reţinut trei persoane, un bărbat şi două femei, bănuite de furt calificat", se arată într-un comunicat emis de Poliţia Română.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 18 - 23 iunie, cei trei ar fi comis patru furturi după ce au deschis mai multe bagaje depuse la Biroul Bagaje Pierdute, de unde au furat haine, încălţăminte, aparatură IT, cosmetice, mâncare şi chiar detergenţi, după care au înfăşurat din nou bagajele în benzile transportoare.

Valoarea prejudiciului a fost stabilită la aproximativ 8.000 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
REŢINUŢI,
TAROM,
BAGAJE
/actualitate/scandal-fara-precedent-la-tarom-politia-a-retinut-trei-angajati-care-furau-din-bagajele-pasagerilor-tot-ce-le-placea-12909341
12909341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.