Ministerul Fondurilor Europene a trimis oficial CE propunerea actualizată de Acord de parteneriat 2014-2020

Postat la 08 iulie 2014 33 afişări

Ministerul Fondurilor Europene informează că luni a trimis oficial propunerea actualizată de Acord de Parteneriat 2014-2020 Comisiei Europene, prin sistemul informatic de comunicare – Structural Funds Communication (SFC).

Ministerul Fondurilor Europene a trimis oficial CE propunerea actualizată de Acord de parteneriat 2014-2020

 “România a trimis oficial propunerea actualizată de Acord, care răspunde tuturor propunerilor şi comentariilor făcute de Comisie pe marginea versiunii oficiale din 31 martie 2014. Trimiterea oficială a documentului actualizat înseamnă că România se apropie de momentul semnării Acordului, în condiţiile în care nu anticipăm primirea de noi recomandări din partea Comisiei pe marginea acestuia. În consecinţă, estimez că România va avea Acordul de Parteneriat aprobat la sfârşitul verii - începutul toamnei”, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, citat într-un comunicat al MFE remis martţi agenţiei MEDIAFAX.

În 3 iulie, Eugen Teodorovici declara că a agreat ultimele detalii referitoare la Acordul de Parteneriat 2014-2020 cu reprezentanţii Comisiei Europene înainte de trimiterea formei actualizate a documentului, menţionând că nu anticipează primirea de noi recomandări din partea CE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministerul-fondurilor-europene-a-trimis-oficial-ce-propunerea-actualizata-de-acord-de-parteneriat-2014-2020-12908110
12908110
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.