Corlăţean, despre iniţiativa minorităţilor: S-a transformat într-un subiect care generează tensiuni

Postat la 07 iulie 2014 44 afişări

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, luni, despre evoluţia conflictului dintre liderii UDMR şi MAE legat de iniţiativa cetăţenească a minorităţilor, că s-a transformat un subiect care nu avea atât de multă greutate "aparent într-un subiect care generează tensiuni".

Corlăţean, despre iniţiativa minorităţilor: S-a transformat într-un subiect care generează tensiuni

 "Au fost deja destul de multe declaraţii publice în legătură cu un subiect care se putea şi încă poate fi gestionat de o manieră corectă, în cadru adecvat. Părerea mea este că s-a transformat un subiect care nu avea atât de multă greutate, aparent într-un subiect care generează tensiuni", a declarat Corlăţean.

El şi-a exprimat convingerea că va exista "înţelepciunea necesară, în cadrul adecvat, şi mai puţin în cadrul public".

Întrebat dacă a avut discuţii cu liderul UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor, pe acest subiect, Titus Corlăţean a declarat: "Am avut anterior mai multe discuţii cu domnul viceprim-ministru. Eu sper ca raţiunea să prevaleze, în cadrul, totuşi, oferit de poziţia statului român pe această temă".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/corlatean-despre-initiativa-minoritatilor-s-a-transformat-intr-un-subiect-care-genereaza-tensiuni-12903103
12903103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.