LPF: Sperăm că RCS&RDS va renunţa la şicanările împotriva LPF şi abonaţii vor putea să vadă Liga 1

Postat la 07 iulie 2014 50 afişări

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) spune să RCS&RDS încearcă "să manipuleze opinia publică şi justiţia" în legătură cu "pretinse încălcări ale legislaţiei concurenţei" de către LPF, precizând că speră că RCS va renunţa la "demersurile şicanatorii", iar abonaţii companiei vor putea vedea Liga 1.

LPF: Sperăm că RCS&RDS va renunţa la şicanările împotriva LPF şi abonaţii vor putea să vadă Liga 1

 LPF a publicat, luni, pe site-ul propriu, un comunicat de presă, ca reacţie "faţă de acţiunile companiei RCS&RDS din ultima perioadă prin care aceasta încearcă să manipuleze opinia publică şi justiţia din România în legătură cu pretinse încălcări ale legislaţiei concurenţei de către Liga Profesionistă de Fotbal".

"Compania RCS&RDS a cunoscut încă din data de 2 aprilie 2014 că partenerul media al Ligii Profesioniste de Fotbal, compania Intel Sky Broadcast Ltd, a iniţiat negocieri cu distribuitorii de servicii de programe audiovizuale, prin intermediul unei cereri publice de oferte, în vederea difuzării meciurilor din cadrul competiţiei Campionatul Naţional "Liga I". În acest sens, compania RCS&RDS a avut şi are în continuare posibilitatea de a se adresa reprezentantului Intel Sky Broadcast Ltd în România, respectiv Societatea de Avocaţi «Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii», pentru a purta negocieri cu privire la difuzarea jocurilor din competiţia Campionatul Naţional «Liga I»", se arată în comunicat.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lpf-speram-ca-rcs-rds-va-renunta-la-sicanarile-impotriva-lpf-si-abonatii-vor-putea-sa-vada-liga-1-12900497
12900497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.