Sângele vaccinaţilor, refuzat pentru operaţia unui copil. Autoritatea părintească, suspendată

Autor: Andreea Tobias Postat la 10 februarie 2022 659 afişări

O familie din Italia refuză sângele persoanelor vaccinate, necesar operaţiei copilului lor, cu boli cardiace. Tribunalul pentru minori din Bologna a suspendat autoritatea părintească şi a încredinţat copilul serviciilor sociale.

Sângele vaccinaţilor, refuzat pentru operaţia unui copil. Autoritatea părintească, suspendată

Ziarul „La Verità” l-a intervievat pe tatăl copilului, care a spus că la baza deciziei de a refuza sângele unor persoane vaccinate stau motive religioase şi frica legată de presupusul risc al transmiterii de proteină Spike.

Băieţelul de 2 ani suferă de o boală cardiacă şi trebuie operat urgent într-un spital din Bologna.

Joi, Tribunalul pentru minori din Bologna a suspendat provizoriu autoritatea părintească a părinţilor copilului şi l-a încredinţat serviciilor sociale. Judecătorul a considerat, în esenţă, că pentru sângele furnizat de spital există garanţii de siguranţă absolută, indiferent de origine, conform ANSA.

Părinţii trebuie acum să-l aducă pe copil la spital pentru a fi operat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
familie,
copil,
sânge

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.