Salariu de 1200 de euro! Nu ai nevoie de studii superioare

Postat la 20 martie 2023 166 afişări

Salariu de 1200 de euro! Nu ai nevoie de studii superioare

Oricine îşi caută un loc de muncă zilele acestea trebuie să ştie că există disponibil pe piaţă un job al cărui salariu se ridică la 1200 de euro şi nu obligă la studii superioare. Pe platformele de recrutare sunt sute de anunţuri de angajare pentru acest post.

Salariu de 1200 de euro fără studii superioare

Jobul care este remunerat cu un salariu de 1200 de lei pe lună şi nu presupune a avea studii superioare este cel manager de securitate. Candidatul ideal pentru acest rol are studii medii sau superioare, pregătire profesională cu privire la planificarea/ executarea activităţilor de pază şi cunoştinţe despre activitatea de securitate, precum şi abilităţi puternice de comunicare, rezolvare a problemelor şi planificare. Experienţa profesională pe un post similar reprezintă un plus în candidatura unei persoane.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nevoie,
refuz,
salariu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.