Să vă văd la moţiunea de cenzură!

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 08 aprilie 2012 17 afişări

Preşedintele PSD, Victor Ponta, pare să fi găsit o metodă ingenioasă de a opri afluxul exagerat de traseişti dinspre PDL către USL.

El le-a transmis oamenilor puterii din Parlament că se pot mântui în ochii alegătorilor şi ai USL, ca viitoare putere, dacă votează contra Guvernului la moţiunea de cenzură din 17 aprilie pe tema înfiinţării liniei maghiare de predare de la UBB Târgu-Mureş.

Cât de inspirată în sine este însă iniţierea unei moţiuni de cenzură pentru un conflict local deja încheiat şi pe o temă atât de uşor de combătut de către Guvern, care va dovedi că a respectat noua Lege a educaţiei, rămâne de discutat.

Simpatizanţii USL au început deja să-şi roage pe internet liderii să înlocuiască tema moţiunii de cenzură cu cea a moţiunii simple iniţiate de PNL pe tema privatizării resurselor minerale, o temă de mult mai mare actualitate pentru electoratul uselist.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sa-va-vad-la-motiunea-de-cenzura-9496500
9496500
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.