S-a lansat primul trailer complet al Dawn of the Planet of the Apes - GALERIE FOTO ŞI VIDEO

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 09 mai 2014 8751 afişări

Seria originală, începută în 1968, a avut cinci părţi, iar în 2001 regizorul Tim Burton a realizat un remake după primul film.

În anul 2011, casa de producţii 20th Century Fox a decis relansarea seriei, prin filmul Rise of the Planet of the Apes, un prolog al acţiunii din seria originală.

Anul acesta are lansarea Dawn of the Planet of the Apes, iar 20th Century Fox a anunţat că va lansa în 2016 o a treia parte a seriei.

Franciza "Planeta maimuţelor" a avut, până în prezent, încasări cumulate de 926 milioane de dolari. Filmul original, avându-l pe Charlton Heston în rolul principal, a fost bazat pe nuvela SF cu acelaşi nume a francezului Pierre Boulle.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/s-a-lansat-primul-trailer-complet-al-dawn-of-the-planet-of-the-apes-galerie-foto-si-video-12616282
12616282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.