Ryanair anunţă că reduce salariile cu 50%

Autor: Raluca Florescu Postat la 21 martie 2020 169 afişări

Ryanair anunţă că reduce salariile cu 50%

Michael O’Leary, directorul executiv al Ryanair, cel mai mare operator aerian de curse low-cost din Europa, a declarat că salariul său şi salariile angajaţilor vor fi reduse cu 50%, în contextul pandemiei, scrie Financial Times.

Michael O’Leary a spus că, în cel mai bun scenariu, avioanele vor fi menţinute la sol pentru o perioadă de 2-3 luni, timp în care veniturile companiei vor fi reduse substanţial.

Într-un interviu acordat Financial Times, O’Leary a recunoscut totuşi că „nimeni nu are nicio idee în legătură cu evoluţia viitoare. Singura informaţie pe care ne putem baza este experienţa din China. Se pare că acum nu mai au cazuri noi îmbolnăvire, însă după ce au luat măsuri draconice timp de trei luni”.

„Dacă urmăm acelaşi scenariu, atunci înseamnă că afacerile vor fi sistate pentru circa trei luni”, a adăugat acesta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ryanair,
salarii,
reducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.