31 de noi cazuri de coronavirus în România. Bilanţul ajunge la 308 persoane bolnave

Autor: Laura Buciu Postat la 20 martie 2020 312 afişări

31 de noi cazuri de coronavirus în România. Bilanţul ajunge la 308 persoane bolnave

Au fost înregistrate 31 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, în România, bilanţul ajungând la 308 persoane diagnosticate pozitiv, potrivit infirmării de vineri a Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Până vineri, pe teritoriul României au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate şi externate. Este vorba de 22 de pacienţi de la Timişoara, opt din Bucureşti şi unul din Iaşi.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 31 de noi cazuri de îmbolnăvire, la pacienţi cu vârste cuprinse între 17 ani şi 89 de ani.

„La ATI, în acest moment, sunt internaţi 11 pacienţi, din care doi în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalţi pacienţilor este bună, staţionară”, anunţă GCS.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 4.044 persoane, iar alte 45.432 sunt în izolare la domiciliu.

La nivel naţional, au fost prelucrate 8.284 de teste, din care 40 în unităţi medicale private. Dintre acestea, 7.976 au fost cu rezultat negativ, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID-19.

Până în prezent, au fost întocmite 98 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
caz,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.