Rovana Plumb, atac la Tudose: Nu e normal să dea declaraţii care nu coincid cu poziţiile colegilor. În partid se va decide dacă acesta va avea soarta lui Grindeanu

Postat la 04 decembrie 2017 128 afişări

Deputatul PSD Rovana Plumb l-a atacat, luni, pe premierul Mihai Tudose, despre care a spus că face declaraţii publice care nu coincid cu poziţile colegilor de partid, lucru care nu este normal, ea apreciind că în partid se va decide dacă acesta va avea soarta lui Grindeanu.

Rovana Plumb, atac la Tudose: Nu e normal să dea declaraţii care nu coincid cu poziţiile colegilor. În partid se va decide dacă acesta va avea soarta lui Grindeanu

„Sinceră să fiu, nu mi se pare normal să se dea o serie întreagă de declaraţii din partea domnului premier care nu coincid de multe ori cu poziţiile pe care le au colegii sau colegele noastre”, a spus Rovana Plumb.

Întrebată dacă riscă Tudose soarta lui Grindeanu din cauza acestor ieşiri publice, Rovana Plumb a răspuns: „Asta se va decide în partid. Nu pot eu să spun în momentul de faţă ce se va întâmpla”.

„Important este că românii au nevoie de stabilitate, de linişte. Eu cred că perioada scandalurilor trebuie să se sfârşească o dată şi nu sunt de acord cu niciun fel de manifestare de violenţă”, a adăugat Plumb.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.