Românii spun că au făcut cel mai puternic telefon din lume: "E peste Samsung Galaxy sau iPhone"

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 25 februarie 2014 30939 afişări

Românii spun că au făcut cel mai puternic telefon din lume: "E peste Samsung Galaxy sau iPhone"

X1 Xtreme, noul telefon de la Allview, şi-a depăşit competitorii în cadrul testelor AnTuTu Benchmark.

Noul telefon Allview, denumit X1 Xtreme, are un design unibodz şi un display full HD de 5,5 inch, cu suprafaţă Gorilla Glass. Ecranul acoperă 77,5% din suprafaţa frontală.

Smartphone-ul X1 Xtreme aduce în premieră pentru Allview un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon 800 la 2,15 GHz, compatibilitate cu tehnologia NFC, camera principală de 16 MP şi cameră frontală de 8MP.

Smartphone-ul X1 Xtreme poate fi achizitionat din magazinele partenere incepand din 31 martie 2014 la pretul de 1.999 lei.

„Proiectul X1 Xtreme urmează o viziune din luna decembrie a anului 2012 pe care am dezvăluit-o şi în calendarul anual al companiei, iar astăzi a devenit realitate. Am dus tehnologia la extrem şi am creat un device de top care le oferă utilizatorilor tot ce şi-ar putea dori de la un smartphone: design inovator, procesare ultra-rapidă şi o experienţă foto impresionantă. Dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare existente în momentul actual pe piaţă, Qualcomm Snapdragon 800, device-ul se află în prezent pe primul loc în AnTuTu Benchmark, unde a obtinut un scor de peste 34.700 de puncte”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

AnTuTu Benchmark este cel mai apreciat sistem de testare a capacităţilor unui smartphone, iar telefonul considerat cel mai puternic la ora actuală, Samsung Galaxy Note 3, a obţiunut un scor de 34.652.

Allview este o companie romanească înfiinţată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producţia şi distribuţia de smartphone-uri şi tablete PC. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapidă în România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romanii-spun-ca-au-facut-cel-mai-puternic-telefon-din-lume-e-peste-samsung-galaxy-sau-iphone-12145671
12145671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.