Cele mai frumoase secrete ale Kremlinului (VIDEO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 martie 2014 221 afişări

Fascinante şi aducătoare de sume impresionante la licitaţii, creaţiile casei Faberge sunt şi exponate căutate de muzee pentru a atrage publicul.

Cele mai frumoase secrete ale Kremlinului (VIDEO)

Un astfel de eveniment este cel organizat de Muzeul de Istorie a Artei de la Viena, intitulat "Lumea Faberge", scrie Wall Street Journal. Expoziţia, care constă din 160 de obiecte provenite din colecţia Kremlinului, include patru din celebrele ouă Faberge, inclusiv unul la care celebrul bijutier lucra în perioada izbucnirii Revoluţiei din 1917.

Colecţia reprezintă cel mai mare împrumut de obiecte de la Kremlin către un muzeu european şi, ca atare, nu va putea fi văzută în altă parte. Ea mai include şi broşe şi alte bijuterii, crucifixuri, tabachere ori cuţite de desfăcut scrisori.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cele-mai-frumoase-secrete-ale-kremlinului-video-12178041
12178041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.