România, o ţară de vis: Proprietarii complexului Therme vor să construiască un ansamblu rezidenţial în nordul Capitalei, lângă Ţiriac

Postat la 14 februarie 2019 597 afişări

Compania J2 Evolution (fostă Jaeggi Geothermal), parte a grupul A-Heat, proprietarul grupului care deţine şi complexul de wellness Therme, intenţionează să ridice un ansamblu rezidenţial pe Strada Jandarmeriei, în apropierea complexului Stejarii, dezvoltat de omul de afaceri Ion Ţiriac.

România, o ţară de vis: Proprietarii complexului Therme vor să construiască un ansamblu rezidenţial în nordul Capitalei, lângă Ţiriac

Conform unor date publice, terenul de la această adresă are peste şase hectare. Conform calculelor ZF, pe un astfel de teren s-ar putea ridica circa 200-300 de apartamente în blocuri cu parter şi patru etaje.

Acesta ar urma să fie primul proiect de acest tip dezvoltat de grupul A-Heat, care mai deţine prin intermediul unor companii complexul Therme şi producătorul de componente pentru electrocasnice Jaeggi Industries. Compania din urmă are o fabrică în judeţul Sibiu. De altfel, principalul acţionar al J2Evolution este Jaeggi Industries.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.