Încă o fabrică de textile trage obloanele: un producător de lenjerie intimă cu 1.000 de salariaţi a închis fabrica din Arad

Postat la 14 februarie 2019 6348 afişări

Compania Hanes Global Supply Chain Romania, fosta Rosko Textil, a închis fabrica pe care o deţinea în zona liberă Arad-Curtici, spun surse din piaţă.

Încă o fabrică de textile trage obloanele: un producător de lenjerie intimă cu 1.000 de salariaţi a închis fabrica din Arad

Firma figurează în 2017, ultimul an pentru care există date publice, cu 1.000 de salariaţi şi afaceri ce sar de 200 de milioane de lei. După cifra de afaceri, producătorul de lenjerie intimă este unul dintre cei mai mari jucători din industria de profil.

Reprezentanţii grupului nu au putut fi contactaţi până la închiderea ediţiei pentru a comenta informaţia.

 

Firma era înregistrată în zona liberă Arad-Curtici unde i-a expirat contractul de concesiune a terenului, contract pe care nu a mai dorit să îl prelungească, mai spun sursele. În această zonă liberă Arad-Curtici, toţi jucătorii merg în concesiune, nefiind disponibilă opţiunea de achiziţie a terenurilor.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fabrica,
arad,
inchidere,
lenjerie intima

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.