Vicepreşedinte al Colegiului Fizicienilor: OPT falşi fizicieni lucrează în spitalele din România. Majoritatea sunt în Capitală

Postat la 13 februarie 2019 178 afişări

Opt falşi fizicieni lucrează în spitalele din România, spune vicepreşedintele pe Moldova al Colegiului Fizicienilor Medicali din România, Marin Bodale. Acesta susţine că instituţiile abilitate au fost sesizate.

Vicepreşedinte al Colegiului Fizicienilor: OPT falşi fizicieni lucrează în spitalele din România. Majoritatea sunt în Capitală

Vicepreşedintele pe Moldova al Colegiului Fizicienilor Medicali din România, Marin Bodale, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că există opt fizicieni medicali falşi care lucrează în spitale, majoritatea fiind în Bucureşti, la spitale publice sau private.

 

”Au fost care au practicat şi în Iaşi la Institutul Regional de Oncologie şi s-au mutat anul trecut, dacă nu greşesc, la Spitalul Judeţean Bacău. Au fost angajaţi la Spitalul Judeţean Arad, la Spitalul Municipal Blaj, la spitalul orăţenesc Roşiorii de Vede. Sunt în mai multe spitale, nu numai într-un loc”, a afirmat Marin Bodale.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
spitale,
colegiu,
falsificare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.