George Soros anunţă sfârşitul petrecerii: UE se va prăbuşi asemenea Uniunii Sovietice

Postat la 13 februarie 2019 1995 afişări

Investitorul miliardar George Soros a lansat un apel către Uniunea Europeană „să se trezească” şi să realizeze „magnitudinea ameninţării” cu care se confruntă din partea factorilor de risc externi, dar şi interni, riscând altfel „să tranforme visul european în coşmarul secolului 21”, relatează CNBC.

George Soros anunţă sfârşitul petrecerii: UE se va prăbuşi asemenea Uniunii Sovietice

Europa se îndreaptă cu ochii închişi către distrugere, sunt spusele miliardarului într-un articol publicat pe Project Syndicate. Acesta a cerut popoarelor europene să „se trezească până nu este prea târziu”.

„Dacă nu se trezeşte, Uniunea Europeană va avea soarta Uniunii Sovietice în 1991", spune Soros, amintind de căderea comunismului şi a URSS.

 

Uniunea Europeană trece printr-un moment de încercare, al cărui rezultat este incert, iar liderii europeni şi cetăţenii de rând nu realizează acest lucru, mai spune George Soros.

 

„Actuala conducere ne aduce aminte de comitetul de decizie al URSS, când a căzut Uniunea Sovietică. Continuă să dea directive ca şi cum ar mai avea veo importanţă”, scrie Soros.

 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
soros,
uniunea europeana,
urss,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.