Olguţa Vasilescu şi-a retras candidatura pentru funcţiile vicepremier şi ministru al Dezvotării

Postat la 12 februarie 2019 72 afişări

Lia Olguţa Vasilescu şi-a retras marţi seara candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Ea precizează că a luat decizia în urma unei discuţii cu preşedintele PSD şi că un atac la CCR ar însemna prelungirea perioadei de blocaj al activităţii guvernamentale.

Olguţa Vasilescu şi-a retras candidatura pentru funcţiile vicepremier şi ministru al Dezvotării

"Astăzi, în urma unei discuţii cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puţin o lună şi jumătate de aşteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea în continuare de suferit prin absenţa din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact în perioada în care România deţine preşedinţia UE. Nu am făcut o miză personală din accederea într-o funcţie guvernamentală, dar sunt convinsă că, aşa cum am reuşit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală în mandatul de primar sau să pun în aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aş fi reuşit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională şi naţională în cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat”, a precizat pe Facebook Lia Olguţa Vasilescu.

Ea a precizat că va rămâne deputat PSD.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.