Un nou caz de medic fals: O femeie şi-ar fi falsificat diploma şi a lucrat ani de zile cu pacienţii

Postat la 12 februarie 2019 59 afişări

Un nou caz de medic fals a fost dezvăluit, de data aceasta fiind vorba o persoană de la o instituţie spitalicească din cadrul sistemului public, Spitalul Clinic de Urgenţă Ilfov. Aici a lucrat vreme de 10 ani o femeie în vârstă de 30 de ani, care şi-a fi falsificat diploma de studii.

Un nou caz de medic fals: O femeie şi-ar fi falsificat diploma şi a lucrat ani de zile cu pacienţii

Jurnaliştii de la Libertatea au scris despre încă un caz de fals medic care activa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov.

Este vorba despre Raluca Daniela Birsan, în vârstă de 30 de ani, care şi-ar fi falsificat diploma de studii şi, pe baza unui contract de voluntar cu activitate medicală, ar fi lucrat 10 ani cu pacienţii la Secţia de Ginecologie a Spitalului de Urgenţă Ilfov.

 

Chestionată de către jurnalişti, femeia a precizat că ea nu a efectuat operaţii sau alte procedee medicale, ci doar servea instrumentarul şi scria după dictare. Însă pacienţii au mărturisit că ea le-a închis operaţiile, se mai arată în sursa citată.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
falsificare,
caz,
medic,
diploma,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.