România ar putea avea un nou premier tehnocrat după alegerile legislative

Postat la 02 iunie 2016 200 afişări

România ar putea avea un nou premier tehnocrat după alegerile legislative

România ar putea avea din nou un premier tehnocrat dacă după alegerile din toamnă niciun partid nu va câştiga majoritatea necesară pentru a forma un guvern, a afirmat Laurenţiu Ştefan, consilier pe politică internă al preşedintelui Iohannis, la evenimentul Reuters Eastern Europe Investment Summit, scrie Mediafax

Fosta coaliţie de guvernare, condusă de PSD, are şanse să obţină un scor bun la alegerile legislative, dar este puţin probabil să câştige suficient sprijin pentru a forma un guvern, a declarat, miercuri, consilierul prezidenţial.

PSD şi PNL, cele mai mari două partide din Romania, vor obţine aproximativ 32-35 la sută din voturi la alegerile legislative, fapt ce nu le va asigura majoritatea necesară pentru a propune un premier, potrivit lui Laurenţiu Ştefan.

Citiţi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romania-ar-putea-avea-un-nou-premier-tehnocrat-dupa-alegerile-legislative-15416117
15416117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.