Româncă de succes.La 13 ani, are deja peste 100 de medalii câştigate

Postat la 23 decembrie 2016 154 afişări

Româncă de succes.La 13 ani, are deja peste 100 de medalii câştigate

La numai 13 ani, Alexandra Popescu, face senzaţie în sport, reuşind să adune până acum peste 100 de medalii. De aproape trei ani, Alexandra Popescu aleargă în toată ţara. Nu ratează nicio competiţie sportivă şi a uitat numărul medaliilor pe care le-a câştigat.

Alexandra Popescu: „Ultima dată am rămas la 99. Acum nu ştiu câte mai sunt, dar mă mândresc cu ce am.”

Liliana Popescu, mama Alexandrei: „Sunt peste 100, 100 şi ceva de medalii. Fiecare medalie are istoria ei, frumuseţea ei”.

La aproape fiecare competiţie, Alexandra a ocupat un loc pe podium. Anul acesta a ocupat locul 1 la proba ştafetă de la Maratonul Internaţional Bucureşti, scrie digi24.ro

Alexandra Popescu: „Nu e foarte important să câştig, ci că mă simt foarte bine atunci când alerg. Mă simt liberă în general, nu mă mai gândesc la nimic, la şcoală, la problemele mele de zi cu zi”.

Cristina Palic, prietena Alexandrei: „Nu mă aşteptam. A fost o performanţă. A scos şi un timp bun pentru vârsta ei.”

În luna noiembrie a alergat 10 km pe ploaie prin Bucureşti pentru copiii bolnavi de la Spitalul Marius Nasta, în cadrul evenimentul Balkan Charity Challenge.

Tot anul acesta Alexandra a participat şi la primul ei triathlon. Nu i-a fost uşor, mai ales că abia învăţase să înoate.

Alexandra Popescu: „A fost o experienţă plăcută. Nu mă aşteptam să ies atât de bine. Am avut mari emoţii fiindcă nu prea mă descurc cu înotul. am încercat să mă ţin acolo. nu am ieşit ultima, din ce ştiu”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medalii,
castigare,
refuz,
bucuresti,
competitie,
sport,
ratare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.