Robert de Niro îl desfiinţează pe Donald Trump. „Dragi tineri, nu trebuie neapărat să deveniţi şefi de stat. Puteţi avea un loc de muncă decent”

Postat la 14 martie 2018 154 afişări

În aceeaşi seară în care preşedintele american Donald Trump s-a aflat la Los Angeles, pentru o strângere de fonduri, actorul Robert de Niro a lansat un nou atac virulent la adresa acestuia.

Robert de Niro îl desfiinţează pe Donald Trump. „Dragi tineri, nu trebuie neapărat să deveniţi şefi de stat. Puteţi avea un loc de muncă decent”

Deşi s-a aflat tot la un eveniment caritabil, Robert de Niro nu a făcut rabat de la critici în privinţa lui Donald Trump, condamnând „lumea preşedintelui, dominată de lăcomie şi lipsa onestităţii”.

Evenimentul din 13 februarie din sala Dolby, situată în complexul Hollywood & Highland, a fost organizat pentru Fulfillment Fund, o organizaţie care ajută copiii săraci, pentru a primi o educaţie.

De Niro a început prin a vorbi despre activitatea Fondului şi apoi l-a criticat pe Trump: „o subvenţionare a studiilor universitare este importantă, dar educaţia fără umanitate este de fapt ignoranţă. Uitaţi-vă la preşedintele nostru. A reuşit să fie absolvent al Universităţii din Pennsylvania, a beneficiat de o educaţie de calitate, dar a rămas tot idiot. Îi lipseşte orice urmă de umanitate sau compasiune”.

„Desigur, a fost nevoit să treacă peste blestemul de a creşte bogat şi răsfăţat”, a declarat actorul cu două Oscaruri în palmares. „Şi a îndurat ruperea oaselor. Poate a avut un efect”. (După ce a terminat facultatea, în 1968, Trump ar fi trebuit să se înroleze alături de alţi 300.000 de tineri pentru a lupta în Vietnam, dar a primit scutire medicală, din cauza unei răni la picior). În 1978, Robert de Niro a jucat rolul principal în drama „The Deer Hunter - Vânătorul de cerbi”, o producţie despre traumele suferite de soldaţii americani în Vietnam şi încercările lor dificile de a-şi continua vieţile, după revenirea acasă.

„Este bine să vorbim în această seară, pentru că Trump tratează educaţia ca pe un element infracţional - un mod de a face profit de pe urma proştilor. Vrea cineva să înveţe la Universitatea Trump?”, a întrebat retoric Robert de Niro. „Când taci în faţa unei asemenea răutăţi, devii complice la ea”.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.