Rob Kenney este noul vicepreşedinte de resurse umane al Ursus Breweries

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 august 2015 269 afişări

Ursus Breweries, parte a SABMiller plc, îl numeşte pe Rob Kenney în funcţia de vicepreşedinte de resurse umane, începând cu luna august 2015. Rob Kenney va continua să dezvolte activităţile de resurse umane din cadrul Ursus Breweries şi îl înlocuieşte pe Cristian Popescu, care după 6 ani în cadrul companiei a ales o nouă oportunitate în carieră.

Rob Kenney este noul vicepreşedinte de resurse umane al Ursus Breweries

Rob Kenney are 11 ani de experienţă în domeniul resurselor umane şi lucrează în grupul SABMiller din 2008,  în cadrul căruia a deţinut diferite funcţii de conducere. Înainte de a se alătura Ursus Breweries, Rob a fost director de resurse umane al Pivovary Topvar, subsidiara SABMiller din Slovacia. Din această poziţie, el a coordonat integrarea operaţiunilor grupului din Cehia şi Slovacia. Anterior carierei în SABMiller, Rob Kenney a deţinut funcţia de HR business partner la Barclays Bank în Marea Britanie.

“Îi urez bun venit lui Rob Kenney în familia Ursus Breweries şi sunt convins de faptul că va continua să dezvolte în cadul companiei practici eficiente de resurse umane”, declară Igor Tikhonov, preşedinte al Ursus Breweries.

Ocupând această funcţie, Rob Kenney este parte din echipa de  conducere a Ursus Breweries şi va coordona dezvoltarea strategiei şi a programelor de resurse umane prin managementul performanţei şi al talentelor, dar şi prin implicarea angajaţilor pentru a continua performanţa bună a companiei. 

Rob Kenney este licenţiat în psihologie al Universităţii din Nottingham.

Ursus Breweries este unul dintre cei mai mari producători de bere din România, cu 1.514 angajaţi în perioada martie 2013 - aprilie 2014, cu 47,01% din poziţiile de management ocupate de femei şi 2.100 de ore de training livrate angajaţilor, conform ultimului raport de dezvoltare durabilă. 

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell şi Miller Genuine Draft. SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii producătoare de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile grupului includ beri premium internaţionale cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro şi Pilsner Urquell, dar şi o gamă de mărci locale cu poziţii de lider, precum Aguila (Columbia), Castle (Africa de Sud), Miller Lite (SUA), Snow (China), Victor Bitter (Australia) şi Tyskie (Polonia). SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rob-kenney-este-noul-vicepresedinte-de-resurse-umane-al-ursus-breweries-14670456
14670456
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.